Aanhouding voor overval supermarkt

zaterdag 17 juni 2017

Assen - De politie heeft vrijdagmiddag 16 juni een 31-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een supermarkt.

Op dinsdagavond 13 juni rond 21.00 uur werd een supermarkt aan de Kroonwerk in Assen overvallen door een man met een mes. De man had een medewerker bedreigd en geld geƫist. Hij vertrok uiteindelijk zonder buit.

De politie startte direct een onderzoek en heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Ook werd de hulp van het publiek gevraagd via burgernet. Dat leidde op dat moment niet tot een aanhouding. Op basis van beschikbare camerabeelden en rechercheonderzoek kon de verdachte vrijdagmiddag alsnog worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Verklein de kans op een overval

Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Wij doen dat door inzet op aanhouding van de daders en de technische afhandeling van de zaak. Ook bij onze partners heeft de aanpak van overvallen prioriteit. Meer informatie over overvallen en tips hoe de kans op een overval verkleind kan worden staan hier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Assen | 112 alarmeringen Assen | Goedkoop Tanken in Assen | Supermarkten in Assen | Weerbericht Assen