Assen | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Onderzoek dood Assenaar vanavond in Hart van Nederland

moord / doodslag

Assen - De politie in Assen heeft in het onderzoek naar de dood van 24-jarige Assenaar nog geen verdachte aangehouden. Het slachtoffer overleed op 30 juni 2015 in het ziekenhuis in Assen aan zijn verwondingen ten gevolge van een zware mishandeling. Deze zware mishandeling vond in de TT Nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 juni 2015 om 02.06 uur plaats in de Groningerstraat in Assen.

De politie heeft de afgelopen maand tientallen getuigen gehoord.Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie is nogsteeds op zoek naar meer getuigen of naar mensen die iets meer weten over dezezaak. De politie is ook op zoek naar een persoon, die zich op 6 juli omstreeks14.00 uur bij de politie meldde. Deze persoon had belangrijke informatie overdood van een 24-jarige inwoner van Assen. De politie vraagt met klem omzijn/haar identiteit kenbaar te maken bij de het Criminele Inlichtingen Eenheid(CIE) via telefoonnummer 079-3458999 of via Meld Misdaad Anoniem viatelefoonnummer 0800-7000.

Getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over dezezaak kunnen zich melden via telefoonnummer 0800-6070. Wanneer u anoniem wenst teblijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer0800-7000. De politie werkt met 10 rechercheurs aan deze zaak.

De politie verzoekt de persoon die de mogelijke verantwoordelijkwordt gehouden van dit incident zich bij de politie te melden. De politie en hetOpenbaar Ministerie gaat vooralsnog niet uit van moord of doodslag. Mogelijkheeft het handgemeen een andere reden gehad.

Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 10.000 euro uitvoor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte in deze zaak.

Soortgelijke berichten

Assenaar aangehouden na vechtpartij
Groningen

Centrumverbod voor vervelende Assenaar
Assen

Aanhouding na bedreiging
Assen

Korpschef blogt over Henriquez en tolerantie
Nederland

Verdachte brandstichting voorlopig langer vast
Assen

Politie onderzoekt dood man
Emmen

Fietser gewond bij aanrijding
Assen

Verdachte aangehouden na inbraak auto
Assen

Motorrijder rijdt sloot in
Assen

Derde verdachte aangehouden in zaak bedreiging en mishandeling
Assen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio